WerkplekOnze budgetvertalingen

De techniek helpt ons steeds meer bij het formuleren van een stuk tekst in een vreemde taal. De wereld wordt steeds kleiner, we kopen bijvoorbeeld via Amazon, Ebay of Alibaba onze producten over de hele wereld. Ook zakelijk moeten we soms snel schakelen in een vreemde taal. Dan wil je soms snel iets vertaald hebben naar het Nederlands en biedt onze budgetvertaling uitkomst. Automatische vertalingen vormen voor de professional een handig hulpmiddel, maar voor een leek komen de teksten er in het Nederlands niet altijd begrijpelijk uit. Soms kun je er werkelijk geen touw aan vastknopen. Een budgetvertaling is een Nederlandse vertaling van een Engelse of Duitse tekst van minimaal 300 woorden. Dat kan een e-mail zijn, maar ook iets anders. Wij maken daarvoor gebruik van plugins die gekoppeld zijn aan onze software die het vertaalproces versnellen. Het gaat hierbij om niet-vertrouwelijke documenten en teksten met een eenvoudige opmaak in MS-Word of een PDF. Wij letten daarbij niet zozeer op stijl maar wel of de tekst goed leesbaar is en correct is. U controleert de teksten zelf en past de lay-out zelf aan.

U stuurt ons de Nederlandse tekst op en wij zorgen voor een goed leesbaar verhaal. Dat kan gewoon via de e-mail. Voordat wij de budgetvertaling uitvoeren, ontvangt u eerst vrijblijvend een prijsopgave. Als wij een akkoord hebben, gaan wij voor u met de budgetvertaling aan de slag. Al voor € 0,06 per woord ontvangt u een leesbare tekst. Heel gemakkelijk en voordelig! Ga naar onze contactpagina en stuur ons een berichtje. Wij nemen dan snel contact met u op voor de budgetvertaling. 

Onze vaste opdrachtgevers kiezen echter altijd voor een kwaliteitsvertaling. Taalente verwerkt in haar vertaalbureau alle soorten vertaalopdrachten en wij werken alleen met ervaren, hoogopgeleidenative speakers. U kunt bij ons terecht voor vertalingen op allerlei gebied: commerciëel, bijvoorbeeld een website of brochure, maar ook juridisch, technisch en wervend schrijven zijn een onderdeel van de dagelijkse opdrachten. Alle kwaliteitsvertalingen worden minstens 3 maal gecheckt. Wij letten op de stijl, of het correct is gespeld en of de interpunctie in orde is. Met onze kwaliteitsvertalingen haalt u daarom bij ons altijd een topproduct in huis.