taalcursus DuitsDe taalcursus Duits van taalente is ideaal voor mensen die vaak contacten hebben met Duitstalige personen. Dat kan zijn voor zakelijke contacten maar ook op privégebied.

Spreekt en verstaat u wel wat Duits, maar klinkt het niet professioneel? Heeft u moeite met het opstellen van een e-mail of een verslag?  Gaat het voeren van een telefoongesprek in het Duits wat stroef en moet u zoeken naar de juiste woorden? Heeft u vaak contact met klanten, maar voelt u zich niet zeker van uw zaak?

Dan blijkt vaak dat de basis niet stevig genoeg is om goed voor de dag te komen want je maakt maar één keer een eerste indruk en je wilt natuurlijk dat die zo goed mogelijk is. Dan besluit je om een taalcursus Duits te volgen.

Daarnaast zijn er ook verschillen in cultuur en manier van omgaan met elkaar op zakelijk niveau die niet onderschat moeten worden. Taalente heeft daar oog voor en beschikt over veel ervaring als het gaat om een taalcursus Duits voor het bedrijfsleven. U kunt een taalcursus volgen op privébasis, maar wij organiseren ook taaltrainingen voor meerdere deelnemers.

U kunt een taaltraining Duits volgen op basis van een aantal uren per week maar ook een intensieve taaltraining behoort tot de mogelijkheden, d.w.z. 3 tot 5 uur per dag. Taalente beschikt over meerdere ruime, professionele lesruimtes. Wij verzorgen desgewenst ook in-companytrainingen bij u op het bedrijf.

De taalcursus Duits bij taalente is praktisch van aard met veel variatie in lesstof en aanpak.  Wij plannen voor uw taaltraining Duits eerst een intakegesprek en om in kaart te kunnen brengen wat u precies nodig heeft.

Informeer naar de mogelijkheden en bel met 0416 776344 of stuur ons een e-mail.