U wilt uw niveau Engels naart een hoger niveau tillen?

De taalcursus Engels bij taalente is ideaal voor iedereen die het Engels wil leren of verbeteren. Vrijwel in elke onderneming is of wordt de Engelse taal steeds belangrijker. Veel correspondentie is al in het Engels en als u zakelijk opereert over de landsgrenzen heen, dan is het Engels onmisbaar.

U kunt bij taalente die cursus volgen die bij u past en natuurlijk op elk niveau. Wij werken met het Europees Referentiekader en hanteren voor alle talen de indelingen van 0-niveau tot met met C2. In een intakegesprek stellen wij samen met u vast wat u precies wilt verbeteren, wat aandacht behoeft en wat uw leerdoelen zijn.
Onze trainers zijn native speaker, zij zijn betrokken, ervaren en zeer kundig.

Trainingsvorm
Er zijn bij Taalente verschillende mogelijkheden om uw taalcursus Engels te organiseren.
U kunt kiezen uit de volgende trainingen:

  • intensief, spoed;
  • intensief, semi-spoed;
  • gefaseerd;
  • groepscursus company.

De taalcursussen Engels intensief spoed en semi-spoed bij taalente worden gegeven óf op privébasis, óf in een kleine groep, de zogenaam de companytraining. Het gaat hierbij niet om een open inschrijving, maar om een aan een bedrijf gelieerde cursus. Het aantal uren ligt tussen de 15 tot en met 25 uur per week. De taaltraining Engels wordt in overleg gepland, houdt u rekening met een periode van 1 à 4 weken.
De taalcursus Engels die gefaseerd wordt georganiseerd vindt meestal één à tweemaal per week plaats. Het aantal uren varieert van 2 tot 3 uur per keer.

Locatie
Uw taalcursus Engels vindt plaats in het Klavier in Kaatsheuvel, of bij u op het bedrijf als dat uw voorkeur heeft.
Voor meer informatie neemt u het beste contact op met 0416 776344 of stuur ons een berichtje.