taalcursus Frans

op zoek naar een goede taalcursus Frans? Beginner of gevorderde?

Onze taalcursus Frans
is ideaal voor iedereen die vaak contacten heeft met Franstaligen. Of u nu de Franse taal nodig heeft voor zakelijke of privédoeleinden, bij taalente kunt u die cursus volgen die bij u past en natuurlijk op elk niveau.

U kunt de taaltraining Frans op indiviuele basis volgen of in een groep, bij ons of bij u op het bedrijf. Bij de zakelijke taalcursus Frans inventariseren wij uw niveau door middel van een intakegesprek en brengen in kaart waar de aandachtspunten liggen, ook wat uw leerdoelen zijn. Als uw niveau inzichtelijk is en uw wensen geïnventariseerd zijn, worden deze vertaald in een programma
Onze ervaren en kundige trainers leiden u op een prettige wijze door de training heen, zodat uw taalcursus Frans een plezier is.

Trainingsvorm

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw taalcursus Frans vorm en inhoud te geven.
U kunt kiezen uit de volgende trainingen:

* intensief, spoed;
* intensief, semi-spoed;
* gefaseerd;
* groepscursus.

De taalcursus Frans intensief spoed en semi-spoed worden gegeven óf op privébasis, dat wil zeggen één cursist en één docent óf als er meerdere deelnemers in uw bedrijf zijn, in een kleine groep. Het aantal uren varieert van 15 tot en met 25 uur per week. De taaltraining Frans wordt in overleg gepland, houdt u rekening met een periode van 1 à 4 weken.

De taalcursus Frans die gefaseerd wordt georganiseerd, vindt meestal één à tweemaal per week plaats. Het aantal uren varieert van 2 tot 3 uur per keer.

Locatie

Uw taalcursus Frans vindt plaats in het Klavier in Kaatsheuvel, of bij u op het bedrijf als dat uw voorkeur heeft.

Voor meer informatie neemt u het beste contact op met 0416 776344 of vul het formulier in op de contactpagina.