taalcursus Italiaans

U bent op zoek naar een taalcursus Italiaans?

Onze taalcursus Italiaans is ideaal voor iedereen die vaak contacten heeft met mensen in Italië. Het kan zijn dat u de Italiaanse taal taal nodig heeft als u zaken doet in Italië maar het kunnen ook privécontacten zijn. U kunt bij taalente  een maatwerkcursus volgen die aansluit op uw wensen en uw niveau. U kunt het Italiaans individueel volgen of in een groep. Dat kan bij ons of bij u op het bedrijf.

Als u het Italiaans nodig heeft voor zakelijke contacten,  stellen wij uw niveau bij benadering vast door een intakegesprek. Zo kunnen wij samen bepalen waar de aandachtspunten liggen, ook wat uw leerdoel is. Als uw niveau bekend is en de doelstelling is bepaald, wordt er een programma opgesteld.
Onze ervaren en kundige trainers zorgen voor een fijne leeromgeving en loodsen u goed door de stof heen. Zo wordt uw taalcursus Italiaans een mooie belevenis.

Trainingsvorm
U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen:

  • intensief, spoed;
  • intensief, semi-spoed;
  • gefaseerd

De taalcursus Italiaans intensief spoed en semi-spoed worden gegeven óf op privébasis, dat wil zeggen één cursist en één docent óf als er meerdere deelnemers in uw bedrijf zijn, in een kleine groep. Het aantal uren varieert van 15 tot en met 25 uur per week. De taaltraining Italiaans wordt in overleg gepland, houdt u rekening met een periode van 1 à 4 weken.

Uw taalcursus Italiaans vindt plaats op ons kantoor aan de Cartografenweg 14H in Waalwijk, of bij u op het bedrijf als dat uw voorkeur heeft.
Voor meer informatie neemt u het beste contact op met 0416 776344 of stel uw vraag via het contactformulier op onze contactpagina.