Bollenvelden

U wilt een taalcursus Nederlands volgen?

Taalente organiseert cursussen Nederlands als vreemde taal / NT2 / NT1

Als het Nederlands niet uw moedertaal is en u wilt bijvoorbeeld graag leren spreken is deze taalcursus NT2 erg geschikt voor u. Binnen het vakgebied Nederlands als vreemde taal / Nt2 onderscheiden wij meerdere niveaus:

 

  • U bent absolute beginner;
  • U verstaat al iets, maar spreekt de taal niet of
  • u heeft al een basis en wilt deze uitbreiden of verbeteren.

Taalente verzorgt cursussen voor alle niveaus, ongeacht welke taal u spreekt. De cursus Nt2 is voornamelijk te volgen op basis van privéles. In principe worden de lessen NT2 gegeven met als ondersteuning Engels of Duits.

Het programma dat u kunt volgen is divers, de thema’s zijn afhankelijk van wat u nodig heeft.

De privécursussen NT2 vallen onder de maatwerktrainingen. Het voordeel daarvan is, dat het lestempo en de leerstof aan uw niveau en leerstijl worden aangepast.

Voor bedrijven verzorgen wij ook (in-)companytrainingen Nt2 op maat. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan Nederlands op de werkvloer voor operators. Wij hebben bijvoorbeeld ook ervaring met het verzorgen van Nt2-taalcursussen voor tandartsen, chiropractoren, artsen en verplegend personeel. De NT2-cursussen zijn volledig afgestemd op de werksituatie.

Taalente heeft trainingen Nt2 ontwikkeld voor volwassenen, maar ook jongeren en kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen bij ons terecht voor een speciale cursus.

Daarnaast verzorgen wij ook schrijftrainingen zoals spelling, footloos Nederlands en klantvriendelijk schrijven, de zogenaamde NT1-trainingen.

Voor meer informatie neemt u het beste contact op met 0416 776344 of vul voor vragen het formulier in op onze contactpagina.