taalcursus SpaansSpaans is een van de wereldtalen en staat enorm in de belangstelling. Als u overweegt om een taalcursus Spaans te volgen bent u bij Taalente aan het juiste adres.

De taalcursus Spaans is ideaal voor personen die regelmatig in contact komen met Spaanstaligen. Taalente organiseert de taalcursus Spaans voor de zakelijke markt, maar ook voor privédoeleinden. U kunt bij Taalente een cursus volgen passend bij uw doelstellingen en uw niveau. Wij plannen met u een intakegesprek en inventariseren uw niveau. Zo wordt in kaart gebracht wat u precies nodig heeft en wat uw leerdoelen zijn. Natuurlijk zijn onze trainers kundig, ervaren en native speaker.

Trainingsvorm

Als u Spaans wilt leren zijn er verschillende mogelijkheden om uw taalcursus Spaans te organiseren.
U kunt bij taalente kiezen uit de volgende trainingsvormen:

* intensief, spoed;
* intensief, semi-spoed;
* gefaseerd;
* groepscursus.

De taalcursussen Spaans intensief spoed en semi-spoed worden gegeven óf op privébasis, dat wil zeggen één op één óf als er in uw bedrijf behoefte is aan een companytraining, in een kleine groep. Het aantal uren ligt tussen de 15 tot en met 25 uur per week. Uw taaltraining Spaans kan meestal snel worden gepland. Tussen het intakegesprek en de taalcursus Spaans ligt meestal een periode van 1 à 4 weken.

De gefaseerde taalcursus Spaans vindt meestal één à tweemaal per week plaats. Het aantal uren ligt tussen de 2 à 3 uur per keer.

Locatie

Uw taalcursus Spaans vindt plaats op de trainingslocatie van taalente aan de Cartografenweg 14H in Waalwijk, of als u dat wenst bij u op het bedrijf.

Voor meer informatie neemt u het beste contact op met 0416 776344 of stuur ons een berichtje.