korte zakelijke taalcursus

 

De korte zakelijke taalcursus

is een goede en prijsbewuste oplossing als u snel hulp wilt hebben bij een communicatieprobleem in een vreemde taal.

Taalente biedt de korte zakelijke taalcursus aan in de talen Nederlands, NT2, Engels, Frans en Duits op company- of incompany-basis. Het zijn taaltrainingen die zijn toegespitst op specifieke onderdelen of onderwerpen die u binnen het bedrijfsleven en op uw werkplek nodig heeft.

Bij de korte zakelijke taalcursus gaat het om onderwerpen die de communicatie tussen u en uw collega’s of businesspartner verstoren. Het kan bijvoorbeeld gaan om het schrijven van een e-mail, maar het kan ook gaan om het presenteren van een idee of bedrijfsconcept of het voeren van besprekingen

Heeft u moeite met het onder woorden brengen van uw gedachten? Kunt u niet op de juiste woorden komen? Is uw uitspraak niet voldoende of loopt u bijvoorbeeld tegen een grens aan bij de onderhandelingen met een klant? Dit soort onderwerpen komen nadrukkelijk aan de orde bij een korte zakelijke taalcursus. Het programma wordt afgestemd op uw persoon of op uw medewerkers.

De trainingen zijn altijd volledig maatwerk en afhankelijk van uw wensen en niveau. Als het gaat om een groepje medewerkers wordt in overleg een programma opgesteld.

De taalcursus kan vrijwel op ieder gewenst moment van start gaan, wij bespreken in overleg met u graag de mogelijkheden.

Informeert u vrijblijvend naar ons programma, bel met 0416 776344 of stuur ons een berichtje via de contactpagina.