Bent u op zoek naar een goede vertaling Nederlands-Engels of een andere talencombinatie?

Het vertaalbureau van taalente voert alle soorten vertalingen uit en werkt uitsluitend met native speakers. Wij verzorgen vertalingen zoals bijvoorbeeld websites en brochures, boeken, catalogi voor postorderbedrijven. Al deze kwaliteitsvertalingen worden tenminste 3 keer gecontroleerd. Stijl, spelling en interpunctie worden natuurlijk nauwlettend in het oog gehouden. U heeft daarom steeds de beschikking over een topproduct.

Daarnaast hebben wij ook zogenaamde budgetvertalingen voor de combinaties Engels – Nederlands en Duits – Nederlands. U levert een machinevertaling aan van bijvoorbeeld Google vertaal en wij maken een lopend geheel van de tekst. Om de prijs hoeft u het niet te laten: vanaf € 0,06 per woord heeft u al een goed leesbare tekst.  

Het vertaalbureau van taalente is ingericht om de meest voorkomende vertaalwerkzaamheden uit te voeren. Al uw zakelijke, maar ook privédocumenten worden vakkundig en op een professionele wijze door ons vertaalbureau vertaald naar het Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Russisch of Chinees. De projectmanagers van taalente zijn meertalig, hebben een hoog opleidingsniveau en werken met de modernste systemen, waardoor in ons vertaalbureau een goed projectmanagement geborgd is.

Uw tekst wordt na ontvangst eerst geanalyseerd en daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat met de levertermijn.

Na akkoord starten wij met de werkzaamheden. Voor grote projecten en repeterende opdrachten, maken wij vanaf 2500 woorden een vertaalgeheugen aan, waardoor toekomstige aanpassingen aan uw document snel en voordelig worden doorgevoerd. Dat is vooral handig bij handleidingen, sjablonen, catalogi etc.

Onze vertalers beschikken over veel ervaring, werken nauwgezet en toch snel. Wij werken met dedicated vertalers voor onze vaste klanten, waardoor de continuïteit is gewaarborgd.

Voor een prijsopgave, specialistisch werk, overige talen en talencombinaties neemt u het beste contact op met het vertaalbureau via 0416 776344 of vraag snel gratis een offerte aan en stuur ons een berichtje via de contactpagina.